Désirée Kraft

... är Reiki-master och ett Spirit Art Medium.

2008-09-08

Att hålla änglakonferens

En konferens är ett möte där man diskuterar saker och ting. När människor vet vart de är på väg och varför, kan de bli en stark kraft i världen. När människor tydligt är på väg framåt, så kan änglarna arbeta med dem på ett mer fullkomligt sätt. För att hjälpa dig att finna ut vart du ska och utforska anledningen till det, kan du sammankalla en änglakonferens.

Man kan tänka på en änglakonferens som ett tillfälle att utveckla en slags affärsplan för ditt liv.
Varje människas liv kan liknas vid en affärsverksamhet, liten eller stor, och precis som varje affärsverksamhet behöver en människas liv en plan som beskriver vilka målsättningar som finns inför framtiden. Att sammankalla en konferens med änglar är ett sätt att planera din framtid, defeniera vad du vill åstadkomma och upptäcka vilka nyckelpersonerna är i ditt liv.

Konferensen är ett sätt att tilldela dina anställda uppgifter som de kan hjälpa dig med.
Det är också ett sätt att ta reda på vad som beskär din kreativitet eller lediga tid.

Defeniera först vilka dina styrelsemedlemmar är. Exempelvis på tänkbara styrelsemedlemmar är: din version av Gud, Maria, Jesus eller något särskilt helgon som du tycker om; viktiga arketyper, gudar och gudinnor; förfäder eller historiska personligheter som fängslar dig.
Tänk på din styrelse som en samling andliga rådgivare och konsulter som kan hjälpa dig att förverkliga det viktigaste syftet med ditt liv.
Ur boken Ljusets budbärare av Terry Lynn Taylor
Isis Förlag

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida